Ontdekken
Laat je leerlingen en studenten ontdekken waar hun passie voor techniek, technologie en ICT ligt tijdens festival TECHxWORLD, op donderdag 23 februari in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Van het bouwen van robots, ontwikkelen van hun eigen game, 3D ontwerpen en printen tot het sleutelen aan auto’s… met techniek kunnen ze alle kanten op!

Proefjes
De leerlingen/studenten worden meegenomen langs de 8 werelden van techniek waar ze zien welke kansen er liggen. Tijdens het interactieve scholenprogramma  maken ze opdrachten, voeren ze proefjes uit en maken ze kennis met bedrijven. Na een uur kunnen de studenten zelfstandig deelnemen aan activiteiten die zij leuk en interessant vinden of de bedrijven benaderen die stageplekken en bijbanen bieden. Zo krijgen ze optimaal de kans om zich breed te oriënteren binnen de wereld van techniek, technologie en ICT.

Inschrijven
Wil jij jouw leerlingen of studenten deze kans bieden? Schrijf je dan in voor het gratis scholenprogramma op www.aanmelder.nl/techxworld (geschatte bezoektijd TECHxWORLD is ca. 2 uur).  • 23 februari 2017
  • VO MBO