Het ROM krijgt een nieuwe website.

Door Paul de Maat
, 31 oktober 2014

Leestijd: 1 minuut
uit: Magazine 5 - 2014
 

Hoeveel tijdschriften zijn er nog zonder bijbehorende website? Niet veel, en ook het Rotterdams Onderwijs Magazine heeft binnenkort op het world wide web zijn eigen plek. Op 1 november namelijk zal www.romnieuws.nl het levenslicht zien, waarmee het ROM een belangrijke uitbreiding krijgt.

Wat kunt u op Romnieuws vinden? Ten eerste wordt de site een belangrijke bron van actueel onderwijsnieuws voor Rotterdam en omstreken. De ROM-redactie komt elke week wel nieuwe ontwikkelingen, gebeurtenissen en nieuwtjes tegen die interessant zijn voor de lezer van het ROM, maar de paginaruimte in het blad is beperkt en de frequentie van verschijnen evenzeer. Dat zal vanaf dit najaar dus heel anders worden. Ten tweede kunt u eerdere edities van het ROM raadplegen, in ieder geval als PDF. Ten derde wordt Romnieuws een site waar u zelf ook wat kwijt kunt, doordat er bij artikelen een reactiemogelijkheid komt.

Nieuwsbrief
Ook waard om te vermelden: naast het magazine en de website krijgt het ROM een digitale nieuwsbrief die tien keer per jaar verschijnt. Over de site en de nieuwsbrief valt nog meer te vertellen, maar dat bewaren we voor een ander moment. Voorop staat dat Romnieuws.nl een site wordt waar u op een prettige manier Rotterdams onderwijsnieuws leest, ideeën opdoet en collega's treft.

Een reactie plaatsen