Carré College opent nieuw restaurant

Rotterdam,
26 oktober 2017
 

Het Carré College heeft op donderdag 26 oktober voor de deuren geopend van het nieuwe restaurant. De leerlingen van de school verzorgen zowel het eten als de bediening in het restaurant, dat vrij toegankelijk is voor bezoekers. Op donderdag 9 november kunnen belangstellenden weer genieten van een speciaal dagmenu.

Buurtbewoonster Carla Hulsman is positief over het nieuwe restaurant van het Carré College. 'Ik kreeg een folder in de brievenbus en was benieuwd naar het restaurant. Ik vind de lunch zeer gezellig', vertelt Hulsman tevreden. Ze vindt dat het restaurant er verzorgd uitziet en dat de bediening veel enthousiasme uitstraalt. “Een kleine tip misschien is een muziekje op de achtergrond voor een stukje extra sfeer', aldus Hulsman. De buurtbewoonster is zeer te spreken over de kwaliteit van het eten. 'De soep en de tosti ’s zien er origineel uit en smaken goed en de fruitsalade is gewoon lekker. Ik kom zeker nog een keer terug, omdat de gerechtjes die de volgende keren op het menu staan mij nieuwsgierig maken en omdat het mij deze eerste keer goed bevallen is', zegt ze enthousiast.

Carré College opent nieuw restaurant

Ontmoetingsplek

'Het is natuurlijk geweldig dat wij de buurt voorzien van een mooi restaurant en dat onze leerlingen hierdoor ervaring kunnen opdoen met het werken in een restaurant', zegt docent Pieter de Vaan. Hij vertelt dat de gasten veelal uit de buurt komen en dat zij zeer te spreken zijn over het nieuwe restaurant. Het restaurant is onlangs feestelijk geopend door top-kok Pierre Wind en de gasten kunnen na afloop zelf bepalen wat voor financiële bijdrage zij achterlaten. Op de donderdagen: 9 november, 23 november en 14 december kunnen bezoekers lunchen in het restaurant van 13:00 tot 15:00 uur. 'Voor deze dagen hebben wij een speciaal menu. De inspiratie halen wij uit kookboeken en kookfilmpjes van Jamie Oliver', vertelt hij. Het doel van het restaurant is om een ontmoetingsplek te worden voor de buurt. 'Ik ben zeer tevreden als ik kijk naar de opkomst van vandaag', vertelt De Vaan trots.

Reserveren?

Reserveren in het restaurant kan door aan te melden op de Facebook-pagina. Of bel naar: 010 477 1944.

Een reactie plaatsen