Jeugd Vakantiepaspoort feestelijk uitgereikt op Het Plein

Rotterdam,
28 juni 2017
 

Onder luid gejuich namen de leerlingen van Het Plein vanochtend de eerste exemplaren van het Jeugd Vakantiepaspoort 2017 in ontvangst. Ook alle andere basisschoolkinderen in Rotterdam krijgen hun paspoortjes via school uitgereikt.

Schoolreis winnen 

Zoals elk jaar is er via het Jeugd Vakantiepaspoort weer een compleet verzorgde schoolreis te winnen voor de hele school; die gaat deze keer naar Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof. Kinderen maken kans op deze mooie prijs door hun allerleukste Jeugd Vakantiepaspoort-foto te uploaden op jeugdvakantiepaspoort.nl.

Ook pret ná de zomervakantie

Bovendien krijgen kinderen op elke bestemming die ze bezoeken een stempel in hun Jeugd Vakantiepaspoort. Bij tien stempels kunnen ze tegen betaling van slechts € 2,50 per waardebon maximaal 2 waardebonnen kopen. Deze waardebonnen zijn in te ruilen tegen een toegangskaart voor Diergaarde Blijdorp, attractiepark Duinrell of een filmvoorstelling bij VUE Vlaardingen. Zo hebben kinderen ook na de zomervakantie nog volop pret met het Jeugd Vakantiepaspoort.

Over het Jeugd Vakantiepaspoort 

Met het nieuwe Jeugd Vakantiepaspoort kunnen kinderen op reis naar maar liefst 150 bestemmingen: van musea tot zwembaden en van topattracties tot creatieve workshops en kinderboerderijen. Daar krijgen ze van zaterdag 8 juli tot en met zondag 20 augustus gratis toegang of flinke korting met hun paspoortje. Alle laatste nieuwtjes over het Jeugd Vakantiepaspoort vind je op de Facebookpagina.
Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas.

foto: Eric Fecken

Een reactie plaatsen