Welke school heeft de Slimste Klas van Rotterdam 2018?

Rotterdam,
11 april 2018
 

Leerlingen uit groep 7 en 8 spelen de komende weken de voorronde van de LekkerSlim!-quiz. De quiz leert leerlingen op een laagdrempelige manier over Rotterdam en andere thema’s en geeft op een speelse manier aandacht aan talent. 

Er is nog plek!

Leraren van groepen 7 en 8 kunnen hun klas nog t/m 20 april opgeven via www.lekkerslimquiz.nl. De quiz is te spelen t/m 14 mei 2018. Dit gebeurt klassikaal op een digibord tijdens een lesuur naar keuze. Eind mei worden de uitslagen bekend gemaakt.

Finale

Na het spelen maken per klas twee winnaars kans door te gaan naar The Final op 28 juni 2018 in Ahoy Rotterdam. Daar draait het niet alleen om talenten in sporten als voetbal, streetdance, basketbal en tennis maar is er nu ook aandacht voor slim zijn. Na de finale heeft één klas de titel ‘Slimste klas van Rotterdam 2018’ veroverd én ze winnen een uitje voor de hele klas!  

Wie wordt de Slimste Klas van Rotterdam 2018?

Partners

De quiz is ontwikkeld en uitgevoerd door Bibliotheek Rotterdam, dé plek voor kennis en informatie waar iedereen tot 18 jaar gratis gebruik van kan maken, in opdracht van de gemeente Rotterdam en in samenwerking met Schoolsport en Rotterdam Lekker Fit!.
 

foto: Paul van der Blom

Een reactie plaatsen