Word jij de expert voor cultuuronderwijs op jouw school?

Rotterdam,
27 september 2017
 

Vind je kunst en cultuur op school belangrijk? Wil je meer halen uit wat er op je school al gebeurt? Kunst- en cultuuronderwijs biedt leerlingen een bredere ervaring. Het daagt uit om goed waar te nemen en te onderzoeken, een standpunt te formuleren en dit weer los te laten. Cultuur verwondert en prikkelt. 
Goed cultuuronderwijs staat of valt vaak met een interne cultuurcoördinator. Wil jij dé drijvende kracht op school worden voor kunst en cultuur? Schrijf je nu in voor de training tot Interne Cultuurcoördinator bij KCR. 

De training

De traning is bedoeld voor leerkrachten uit het primair onderwijs. In het eerste deel van de training draait het om cultuur op school. Wat is jouw kijk daarop? En die van je collega’s en directeur? Je maakt een stap naar het schrijven van een visie, waarbij je ook de landelijke ontwikkelingen meeneemt. Je denkt na over je rol als icc-er en over een aanpak om draagvlak te creëren.
In het tweede deel maak je de slag van visie naar actie. Je leert de culturele omgeving van de school kennen en de vraag van de school te formuleren in gesprek met cultuuraanbieders. Je maakt een meerjaren- en een jaarplanning waarmee je direct aan de slag kan op jouw school.

 training tot Interne Cultuurcoördinator bij KCR

Meer info en aanmelden

Aanmelden kan tot 23 oktober via deze site. Kosten: € 600,- ex. btw. Er zijn subsidiemogelijkheden!
Start: 1 november
Duur: De training bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2,5 uur op woensdagmiddagen van 13.45 – 16.15 + presentatie beleidsplan op school (in totaal 8 bijeenkomsten). 
Mail voor meer informatie naar Wil Walvis of kijk op de KCR-website

Een reactie plaatsen