Zadkine, CREW en Stadion Feijenoord gaan samenwerken

Rotterdam,
7 juli 2017
 

Jaarlijks kiezen ruim 900 jongeren voor een opleiding bij Zadkine Horeca, Toerisme, Facilitair en Dienstverlening. Daarvan stroomt gemiddeld de helft van de studenten direct door naar een baan in het Rotterdamse bedrijfsleven. Een goede samenwerking tussen Zadkine en het bedrijfsleven bij het opleiden van deze jonge mensen is dus een absolute voorwaarde. Daarom tekenden donderdag 6 juli Feijenoord, uitzendbureau CREW en Zadkine de samenwerkingsovereenkomst ‘Plezier in talentontwikkeling’.

De komende drie jaar willen de partijen werken aan een succesvolle samenwerking door het gezamenlijk ontwikkelen van onderwijs en het opzetten van diverse leerwerktrajecten die uiteindelijk moeten gaan resulteren in een gedegen leerwerklandschap. Kansen in samenwerken liggen vooral op het gebied van stageplaatsen, participatie aan evenementen, kennisdeling, gastcollegeschap en het beschikbaar stellen van elkaars faciliteiten.

Extra's bieden

Zadkine is erg blij met deze overeenkomst. Stadion Feijenoord is een professionele organisatie die, gezien de diversiteit van de activiteiten en de rijke historie, een inspirerend bedrijf vormt voor studenten uit het Rotterdamse om kwalitatieve en actuele praktijkervaring op te doen. CREW is een professionele organisatie die zorg draagt voor al het personeel op het gebied van hospitality in Stadion Feijenoord, De Kuip. Beide organisaties kunnen de studenten van Zadkine echt iets extra’s bieden op weg naar hun diploma.

.l.n.r. Directeuren Jan Van Merwijk (Stadion Feijenoord), Gert Verhoef (CREW) en Jeroen Hopmans (Zadkine) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Een reactie plaatsen