Nieuws uit het Rotterdamse onderwijs
Het Rotterdams Onderwijs Magazine is een onafhankelijk voorlichtings- en opiniemedium voor onderwijs, educatie en opleiding in Rotterdam. Het ROM biedt een website, een magazine en een digitale nieuwsbrief .
 
 • Magazine
  Het ROM is een magazine van 32 pagina's met o.a. artikelen en columns over het Rotterdamse onderwijs.Het magazine is gratis voor personeel van vve, voorscholen, primair en voortgezet onderwijs en mbo in Rotterdam en wordt verspreid via Rottredamse scholen en instellingen.
   
 • ROMnieuws.nl
  De website biedt nieuws, agenda, artikelen en eerder uitgebrachte magazines over het Rotterdamse Onderwijs
   
 • Nieuwsbrief
  Maandelijks verschijnt er een digitale nieuwsbrief met het laatste Rotterdamse onderwijsnieuws. Meld u aan voor de nieuwsbrief.
 
Nieuws of informatie?
Alle informatie over ontwikkelingen, activiteiten en nieuws uit het Rotterdamse Onderwijs is welkom! Wij ontvangen nieuws of informatie over ontwikkelingen en activiteiten voor de romnieuws.nl of het magazine graag via het contactformulier.
 

Rotterdams Onderwijs Magazine ROM

ROM op social media
Het laatste onderwijsnieuws, artikelen en de agenda wordt altijd gedeeld via social media. Volg het ROM!
 
 
 
Medewerkers
Redactie: Machiel de Jong, Irene van Kesteren, Tim van der Korput, Els Maasdam en Paul de Maat (hoofd- en eindredactie)
Medewerkers: Ronald Buitelaar, Petja Buitendijk, Renate Mamber, Jan van der Meijde (foto), Marijke Nijboer, Ad Oskam (cartoon nieuwsbrief), Anne-Marie Plasschaert, Ineke Westbroek, Sanne van der Most (tekst en foto), Erik Ouwerkerk
Beheer website: Tamara Wally, Paul de Maat, Anne-Marie Smit
 
 
Contact
Telefoon 010-4071469
Adres: Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam