De nominaties voor De Verkiezing Leraar van het Jaar zijn geteld! Dat betekent dat we over zijn naar de volgende ronde, namelijk het stemmen.

Welke leraar is zo speciaal, legt goed de lesstof uit, is altijd geduldig en moet dus zeker winnen? Er zijn zes categorieën waaruit je kunt kiezen: pedagogisch medewerker/ VVE, basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en lerarenteam.

Stemmen

Stemmen kan van 16 september t/m 20 september. Per categorie kan je op 1 leraar (en bij lerarenteam 1 team) stemmen via www.onderwijs010.nl/verkiezing.
Met jouw stem zorg je ervoor wie er in de top 3 eindigt en door mag naar de jurygesprekken.

Jurygesprekken

Drie leraren per categorie met de meeste stemmen gaan door naar de jurygesprekken op woensdag 25 september. Een jury, bestaande uit onderwijsprofessionals en leerlingen, beslist uiteindelijk wie de 6 winnaars zijn. Dit doen zij aan de hand van een gesprek met de leraar en de ingezonden nominatieteksten.

Feestelijke uitreiking

Op vrijdag 4 oktober maakt wethouder Kasmi de winnaars bekend tijdens een feestelijke uitreiking in de Kuip! Tijdens dit evenement worden Rotterdamse leraren in het zonnetje gezet en worden de leraren van het jaar bekendgemaakt. Iedereen is welkom! Ben jij er ook bij?

Aanvang: 15.30 uur
Eind: 19.00 uur
Locatie: De Kuip (Jan Linssen- en Puck van Heel zaal), Van Zandvlietplein 1

Initiatief

De verkiezing Leraar van het Jaar Rotterdam is een initiatief van de gemeente Rotterdam en de Rotterdamse Schoolbesturen.