Robotica en Kunstmatige Intelligentie ontwikkelen zich razendsnel. Ook in het onderwijs zullen ze in toenemende mate impact hebben. Welke banen zijn future-proof? Wat voor effect heeft technologie op onderwijs en hoe kunnen we ons systeem daarop inrichten? Like2Share, bekend van meerdere onderwijsevents, organiseert een congres dat antwoord geeft op dergelijke vragen.

Interactief event toegespitst op onderwijstype

Het congres is bedoeld voor de gehele onderwijskolom, van PO tot WO, waarbij is gezorgd voor een gesegmenteerd programma-aanbod zodat er voor elk onderwijstype relevante onderwerpen en invalshoeken aan bod komen. Daarnaast zijn er sprekers van formaat zoals Dennis Reidsma (Universiteit Twente) en Tom van Raaij (Algemeen directeur Eurofysica).

Het event heeft een interactieve insteek waarbij bezoekers kunnen ervaren hoe het is om te werken met robots en chatbots en zijn er Artificial Intelligence experts aanwezig waarmee ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

Locatie

Het event vindt plaats bij COMM - Museum voor Communicatie in Den Haag.
Adres:  Zeestraat 82, 2518 AD, Den Haag

Kosten

Kosten voor deelname aan dit congres zijn afhankelijk van het onderwijstype (alle genoemde prijzen exclusief BTW):

  • PO en VO: € 295,00
  • MBO: € 375,00
  • HO: € 475,00

Dit congres is bedoeld voor medewerkers van onderwijsinstellingen, maar vertegenwoordigers van niet-onderwijsinstellingen kunnen zich ook aanmelden. Voor deze instellingen geldt een tarief van € 575,00 per persoon.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie