Donderdag 3 oktober 2019 organiseert het lectoraat Ouders in Rotterdam Zuid van Hogeschool Rotterdam het Inspiratiefestival ‘Samenwerken met ouders in de VVE’. De rode draad van dit festival is verbinding en het plezier dat dit oplevert – blij(f) verbinden!

Thema’s die aan de orde komen, zijn taalstimulering in samenwerking met ouders, omgaan met laaggeletterdheid en meertaligheid, en leren van elkaar. Het programma is afwisselend samengesteld; van ronde tafels, workshops, lezingen, exposities, demonstraties van materialen en werkvormen, tot uitwisseling van succeservaringen, adviezen over implementatie en ontwikkelen in co-creatie. Rotterdamse ervaringen worden gedeeld, alsook Amsterdamse en Brusselse inbreng.

Voor wie?

Het Inspiratiefestival is voor (aankomende) beroepskrachten in de VVE, hun managers, coaches, docenten, bestuurders en iedereen die kan bijdragen aan een goede samenwerking met ouders in de VVE.

Inschrijven

Meld je eenvoudig aan via deze site. Onderaan het aanmeldformulier tref je ook een mogelijkheid aan om deze aankondiging te delen met je eigen netwerk. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Waar en wanneer

Datum: Donderdag 3 oktober 2019 van 16.00 – 20.00 uur, incl. diner (inloop vanaf 15.30 uur).
Locatie: Hogeschool Rotterdam, Atrium, Museumpark 40, Rotterdam.