Doorzie de wisselwerking tussen nieuws/journalistiek en de maatschappij. Hoe is dit van invloed op het toenemende geloof in complottheorieën onder jongeren?  
 
Deze tweede studiedag is bedoeld voor docenten in het vo en mbo en wordt georganiseerd door Beeld en Geluid in Hilversum. Tijdens de studiedag over medialogica, nieuws, desinformatie en mediahypes krijg je inzicht in hoe nieuws wordt gemaakt, verspreid, verslonden en hoe hypes ontstaan. Beeld en Geluid biedt in de training praktische tips en handvatten zodat jij vervolgens, op een constructieve manier, het gesprek met jouw leerlingen aan kan gaan.

Mediahypes

We belichten de veranderende rol van de journalist en het ontstaan van mediahypes en vorming van de publieke opinie. Dat doen we samen met de programmamakers van Human, peer educators van Diversion en onze eigen educatiespecialisten.

Vergroot je mediakennis en skills en koop gelijk een ticket, voor slechts €37,50, inclusief koffie, thee en drankje na afloop. Je gaat gegarandeerd mediawijzer de deur uit.

Locatie en tijd

Doelgroep: docenten VO/MBO
Tijd: dinsdag 20 november 2018, 09:30 - 17:30 uur
Locatie: Beeld en Geluid, Hilversum
Kosten: € 37,50 pp (inclusief, koffie, thee en een drankje na afloop)

Meer info en inschrijven

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op deze site.  • 20 november 2018
  • VO MBO