Blije gezichten door sinterklaascadeautjes Zadkine-studenten

Rotterdam,
6 december 2018
 

Eerstejaarsstudenten van Zadkine organiseren gisteren op eigen initiatief een prachtig sinterklaasevenement. Vanuit de gedachte ‘ieder kind verdient een leuk sinterklaasfeest’ verzamelden zij cadeautjes voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Verkleed als pieten reizen ze vandaag langs verschillende locaties van de Voedselbank, een lagere school en een indoor speelparadijs in Rotterdam om ongeveer 300 kinderen gelukkig te maken.

Zelf georganiseerd

De afgelopen weken stonden in het teken van de voorbereidingen. De studenten hebben alles zelf bedacht en geregeld. Van het vinden van sponsors, het inpakwerk en het zoeken van locaties waar ze de cadeautjes konden uitdelen. Een mooie dag voor de studenten ook: de hele dag op pad en beloond worden met zoveel blije gezichten.
Zadkine-studenten delen cadeaus uit bij Voedselbank Kreekplein op Zuid.

De studenten volgen de opleiding Medewerker evenementenorganisatie (Wentink Event Academy) bij Zadkine Business College. Een opleiding op mbo-niveau 4 in Rotterdam Centrum, waarbij de studenten alle aspecten leren die komen kijken bij het organiseren van een evenement.

foto: © Rhalda Jansen Fotografie

Een reactie plaatsen