Doe mee met de Maand van Cultuuronderwijs 2019 en lever je programma aan!

Rotterdam,
20 december 2018
 

De Maand van Cultuuronderwijs (MvCO) komt er weer aan! Tijdens de MvCO, in maart 2019, staat het Rotterdamse cultuuronderwijs in de spotlight. Onderwijs, gemeente, culturele sector en creatieve industrie komen samen om in debatten, lezingen, festivals en workshops mee te denken. Samen met KCR leveren zij daarmee een bijdrage aan het cultuuronderwijs van morgen.

Het programma wordt gevormd door de activiteiten van culturele instellingen, onderwijsinstellingen en makers die betrokken zijn bij cultuuronderwijs in Rotterdam. Dit jaar is het thema: 'de drempel over'. Tafelen met gespreksstof, verrassende routes door de wijk gemaakt door leerlingen en een challenge om de drempel over te gaan: er is al een hoop moois in de maak. KCR is de organisator van de MvCO.

Doe mee

Heb jij ook opvallende of onderzoekende (cultuur)onderwijsactiviteiten in maart die passen bij het thema 'de drempel over'? Meld het dan aan en doe mee! De deadline is 27 januari.

Lees meer en vul het formulier in: https://kc-r.nl/kcr-vertelt/maand-van-cultuuronderwijs-2019-lever-je-activiteiten-aan/

 

Een reactie plaatsen