Media Atelier Delfshaven biedt cursussen aan voor kinderen én volwassenen

Rotterdam,
14 mei 2019
 

Delfshaven is een bijzondere, creatieve plek om te leren en te ondernemen rijker: Het Media Atelier Delfshaven. Een kleinschalig en onafhankelijke opleidingsfaciliteit waar je tegen een bescheiden cursusgeld, onder andere hun creativiteit en mediaskills kunnen ontwikkelen.

Kinderen, jongeren én volwassenen kunnen hier in vijf tot acht weken aan de slag met mediatechniek. Deze maand gaat het MediaAtelier met vier verschillende pilot cursussen van start, te weten:

  • Animatie
  • (Nieuws) Vloggen
  • Gamedesign
  • Website ontwerpen met Wordpress. 

Mediatalent ontdekken

Het Media Atelier Delfshaven (MAD) is de media, speel- en werkplaats voor Delfshavenaren en alle andere geinteresseerden. Jong tot oud kunnen hier hun mediatalent gaan ontdekken en ontwikkelen. De cursussen Animatie, Vloggen en Gameontwerp zijn als introductie voor €95 te volgen. Wordpress website ontwerp kost €120. Alle cursussen worden op het Media Atelier Delfshaven aan de Havenstraat 197 zelf gegeven.

Geen geld? Toch deelnemen!

Het Jeugdcultuurfonds sponsort ouders met een inkomen bij (tweeouder) gezinnen van minder dan €1.550 per maand. Zij kunnen het curusgeld volledig vergoed krijgen via het Jeugd Sport en Cultuurfonds. Voor meer informatie check cultuurfondscultuur.nl/rotterdam. Ook kun je bij iedere (basis)school voor meer informatie over het JSCF Rotterdam terecht.

Gratis kennismaking op 15 & 18 mei

Woensdag 15 mei organiseert MAD-cursus een inloopworkshop Gameontwerp & Animatie in het Wijkpaleis (1e Middellandstraat 103) om met een van ons aanbod kennis te kunnen maken en om je voor vervolgcursussen aan te melden. Daarnaast staat Media Atelier Delfshaven op zondag 19 mei ook de hele middag met een stand bij Wereld Wijde Wijk Lloydkwartier. 

Meer info en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelding, check mediaatelierdelfshaven.nl

Een reactie plaatsen