Onderwijs Festival Rotterdam

Rotterdam,
17 mei 2018
 

In de landelijke week van het onderwijs, 1 tot en met 5 oktober 2018, viert Rotterdam het onderwijs met het Onderwijs Festival Rotterdam. Een week vol interessante en inspirerende activiteiten op verschillende locaties, voor en door iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwijs in Rotterdam.

Op het programma staat onder andere:

  • Dwars door de stad - Uiteenlopende activiteiten voor schoolklassen bij bedrijven en instellingen, zoals optredens, demonstraties, rondleidingen, lessen op speciale locaties. Leerlingen worden met hun klas uitgenodigd om te kijken, proeven, ruiken, ervaren, ontdekken, leren en te genieten. Het doel is om zelf dingen te doen en ervaren hoe leuk en innovatief onderwijs kan zijn.
  • Onderwijsparade - Voor ouders met als thema: vernieuwend onderwijs.
  • De dag van de nieuwe leraar - Voor iedereen die overweegt om in het Rotterdamse onderwijs te werken of de opleiding tot leerkracht te volgen. 
  • Verkiezing Leraar van het Jaar - Met de bekendmaking op 5 oktober.
  • Nacht van het Onderwijs - Voor iedereen die zich verbonden voelt met het onderwijs in Rotterdam. Een spetterend en avondvullend programma in KINO dat door gaat tot in de kleine uurtjes. 

Lees hier meer. 

Een reactie plaatsen