Sponsoractie leerlingen Erasmiaans Gymnasium voor weesmeisjes in Kenia

Rotterdam,
28 september 2018
 

Twintig leerlingen van het Erasmiaans Gymnasium organiseren verschillende sponsoractiviteiten. Hiermee zamelen ze geld in om een betere toekomst te bieden aan kinderen in Kenia.

Deze weesmeisjes, albino kinderen en gehandicapte kinderen verblijven in internaten die worden ondersteund door de Stichting Verkaart. Naast onderdak en voedsel wordt er ook gezorgd voor onderwijs. Om dit mogelijk te maken is een kleine € 600,- nodig per kind. Het Erasmiaans Gymnasium heeft dit goede doel geadopteerd. 

Activiteiten

De eersteklassers houden eerdaags een sponsorloop, waarbij de helft van de opbrengsten voor Kenia bestemd is. Daarnaast zijn twintig vierdeklassers druk bezig om geld in te zamelen via sponsoractiviteiten zoals een loterij. 

Sponsoractie leerlingen Erasmiaans Gymnasium voor weesmeisjes in Kenia

Doneer materiaal

Voor deze loterij zijn zij nog op zoek naar mooie prijzen. De leerlingen zouden ook extra lesmaterialen willen meenemen als ze op 13 oktober voor 10 dagen afreizen naar Kenia om een bezoek te brengen aan de internaten. Ze gaan er onder andere lesgeven op school, kennis maken met de cultuur, sporten en dansen. Mocht jouw school prijzen voor de loterij, school- of spelmateriaal (niet tweedehands) ter beschikking willen stellen, dan kunt u contact opnemen met dhr. Van Hoof: 010-436 00 45.

Een reactie plaatsen