Strandfeestje Jeugd Vakantiepaspoort is het begin van een bomvolle zomer

Rotterdam,
11 juli 2019
 

Het was woensdagochtend groot feest bij de Van Oldenbarneveltschool in Rotterdam. Tijdens het strandfeest op het schoolplein – compleet met XL strandballen, smoothies en bloemige Hawaiikransen – namen ruim 200 leerlingen de eerste exemplaren van het Jeugd Vakantiepaspoort 2019 in ontvangst.

Ook de overige basisschoolleerlingen uit Rotterdam krijgen deze week hun paspoorten via school uitgereikt. Een bomvolle zomer vol plezier gegarandeerd! Leuk detail: er zijn dit jaar meer acties dan ooit!

Jeugdvakantie paspoort uitgereikt op Va Oldenbarneveldschool

Leerlingen Ella, Alexia, Noah, Romeyn, Marwa en Rickie (in willekeurige volgorde) van de Van Oldenbarneveltschool op de foto met Luie Aart en Conny Anders

Zomer vol uitjes

Het Jeugd Vakantiepaspoort is onmisbaar tijdens een zomervakantie vol uitjes. Met het paspoort krijgen de leerlingen van zaterdag 20 juli tot en met zondag 1 september gratis toegang of een flinke korting bij 158 bestemmingen: van zwembaden, kinderboerderijen en musea tot klimactiviteiten, vaartochtjes en Virtual Reality gaming. 

Stempels verzamelen

Deze zomer kunnen de kinderen weer stempels verzamelen tijdens hun bezoek aan de bestemmingen. Bij tien stempels kunnen ze tegen betaling van € 2,50 per waardebon, maximaal twee waardebonnen kopen die ze in kunnen ruilen voor een toegangskaartje bij een ‘Superbestemming’. Dat zijn in 2019 Diergaarde Blijdorp, Attractiepark Duinrell of een voorstelling van Jeugdtheater Hofplein. Zo hebben de avonturiers nog iets om na de vakantie naar uit te kijken.
Ook is er de mogelijkheid om een online paspoort aan te maken, met eveneens kans op een leuke prijs.

Meer info

Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas; de pas waarmee je meer dan 750 leuke dingen doet, gratis of met korting: rotterdampas.nl.

foto: Eric Fecken

Een reactie plaatsen