Vak College Hillegersberg fietst tegen kanker

7 maart 2019
 

De leerlingen en medewerkers van Vak College Hillegersberg (VCH) fietsen 21 en 22 maart 24 uur lang achter elkaar voor het goede doel: het Daniel den Hoed Fonds.

Het evenement vindt plaats ter nagedachtenis van een leerling die vorig schooljaar aan deze ziekte is overleden. Dit jaar zou ze examen doen. De school hoopt minstens € 5.000,- in te zamelen, specifiek voor immuuntherapie behandelingen.

Vak College Hillegersberg fietst tegen kanker

Doneren

De speciaal ontwikkelde fietsen in de school, die gedurende 24 uur een bal in beweging moeten houden, zijn gesponsord door restaurant Gauchos in Hillegersberg. Er worden tegelijkertijd diverse workshops georganiseerd op donderdag 21 maart van 18:00 tot 23:00 uur, waaronder Leren programmeren, Omgaan met een naaimachine en Bootcamps. Meedoen kan tegen een kleine donatie van € 5,-. Inschrijven kan via docent Marc van Splunter. Daarnaast kan men ook op afstand dit initiatief steunen met een donatie aan het team-VCH via het Daniel den Hoed fonds. Klik hier om de website te openen en een donatie te doen.

Support

Op vrijdag 21 maart zijn de leerlingen van Vak College Hillegersberg bezig, door middel van activiteiten, geld in te zamelen voor het goede doel. Betrokkenheid vanuit de wijk is tevens één van de doelen van deze actie. Thuis op straat en ouderencentrum Jacq Dutilh Huis zullen op beide dagen aanwezig zijn om deze actie te ondersteunen.

 

Een reactie plaatsen