Winnaar High Impact Teacher Event

Barneveld,
8 november 2018
 

Tijdens het High Impact Teacher Event in Barneveld is horecadocent Ferry Groenewegen van der Weijden van Albeda Horecaollege uitgeroepen tot High Impact Teacher 2018.

Deze docent van het jaar weet de acht bouwstenen van High Impact Teaching te koppelen aan de praktijk van het lesgeven. De achtbouwstenen zijn urgentie, directe instructie, betrokkenheid, feedback, herhaling en verschillende contexten, toepassen door problemen op te lossen, succeservaring en zelfvertrouwen opbouwen en samenwerken.

Ferry: “ik ben echt supertrots! Ik vind het een eer dat mijn studenten mij genomineerd hebben en zo passievol vertellen waarom ik deze titel verdien. Iedereen die op mij stemde, bedankt! Aankomend jaar ga ik ambassadeur ‘HIT’ worden."

Op de shortlist voor de verkiezing van High Impact Teacher van het jaar stonden 3 genomineerden: Marieke van het IJburgcollege, het duo Hicham en Moustafa van de Hogeschool van Amsterdam en Ferry van Albeda. Uiteindelijk ging Ferry, de docent met de meeste impact, er met deze mooie titel vandoor.

Een reactie plaatsen